Kvarteret Glaset är ett mysigt bostadsområde på Ersboda cirka 5 kilometer från Umeå centrum där hänsyn har tagits till att spara naturmark inom och omkring området. Föreningen består av 34 bostadsrätter fördelade på 16 radhus och 18 lägenheter. Husen är byggda av Obos 2018 utifrån bostadskoncept Start Living.  Samtliga lägenheter har en uteplats och/eller balkong. Lägenheterna har öppen planlösning med väl tilltagen yta där kök och vardagsrum är sammankopplade.

Målsättningen för vår bostadsrättsförening är givetvis alla skall trivas, känna trygghet och gemenskap i boendet. Vidare ska medlemmarnas intressen  tillgodoses genom kostnadseffektiv förvaltning och underhåll av fastigheterna.

Området
På nära avstånd finns livsmedelsbutik, pizzeria och goda kommunikation till centrum.Även nära till skog, sjö och mark.
Du heter även dagis, skolor, apotek, vårdcentral och tandläkare på Ersboda. Varierande kultur och evenemang erbjuds på Ersboda Folkets Hus samt café och bibliotek.